Vacature – Projectengineer WTB

 

Vacatures per december 2019

 


Bij UBO Engineering is ruimte voor een gedreven, ervaren:

 

PROJECTENGINEER WTB

Jouw functie

 

Als projectengineer ben je, samen met de constructeurs en tekenaars, verantwoordelijk voor het ontwerp van machines en installaties voor maatwerkoplossingen. Bestaande ontwerpen blijf je verder ontwikkelen. Binnen het constructiedossier hou je alle ontwerpen, berekeningen en de doorlooptijd scherp in de gaten. Je hebt oog voor de omgeving waarin jouw ontwerp zal functioneren en ondersteunt de afdeling verkoop met je oplossingen. Uiteraard passen je ontwerpen binnen de Machinerichtlijn. Intern is het hoofd van de afdeling Engineering je eerste aanspreekpunt, voor technische afstemming heb je contact met zowel opdrachtgevers als leveranciers.

 

Al meer dan 80 jaar is UBO Engineering toonaangevend als het gaat om machines en installaties voor de betonindustrie en de betonstaalsector. UBO Engineering biedt een gevarieerd en compleet leveringsprogramma, van losse machines tot compleet geautomatiseerde productielijnen en van simpele transportbanden tot state-of- the-art betonbereidingsinstallaties. Elke klant, zowel in de Benelux als in Duitsland, kan zo rekenen op een maatwerkoplossing. De rode draad in onze aanpak ligt in het ontzorgen van onze opdrachtgevers.

 

Wij bieden

 

Een afwisselende engineeringfunctie in een succesvol en dynamisch bedrijf, dat behoort tot de belangrijkste spelers in deze specifieke markt. Bij ons krijg je veel ruimte om je verder te ontplooien, met veel eigen verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een platte organisatie met korte communicatielijnen, waar beslissingen snel worden genomen. En natuurlijk kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

 

Jouw profiel

 

Je bent conceptueel en analytisch sterk en kunt concepten vertalen in praktijkoplossingen. Door middel van helder taalgebruik weet je met zowel klant als leverancier eenduidig te communiceren. Met jouw creatieve geest, je enthousiasme en je resultaatgerichtheid kun je goed zelfstandig werken. Tegelijkertijd ben je ook een teamspeler in een no-nonsense werkomgeving.

 

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde hbo-opleiding, richting werktuigbouwkunde cq mechanical engineering.
  • Ruime ervaring met tools als Solid Edge (of vergelijkbaar) en AutoCAD.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

 

Geïnteresseerd?

 

Ben jij toe aan de uitdaging van het grote werk of wil je meer weten over UBO Engineering? Dan nodigen wij je graag uit contact op te nemen met Björn Timmer, via 06-21590779. Je motivatie met cv kun je sturen naar solliciteren@ubo.nl.

 

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)