Stageplaats

UBO Engineering B.V. is in haar 80-jarig bestaan uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van machines en installaties voor de betonindustrie. Of het nu gaat om een enkele machine of een complete geautomatiseerde productielijn, een simpele transportband of een state-of-the-art  betonbereidingsinstallatie, met een eigen afdeling engineering, een gevarieerd en compleet leveringsprogramma en eigen productiefaciliteiten, worden flexibele klantspecifieke oplossingen geboden. Naast de specialisatie binnen de betonindustrie biedt UBO Engineering een breed scala aan machines en installaties aan machines en apparatuur voor de betonstaalverwerkende industrie.

 

Onze afdeling engineering heeft gedurende het hele jaar 1 stageplaats beschikbaar voor een

 

    HBO stagiair WTB (m/v)ontwerpen & construeren

 
Vanaf september 2019 is er weer plaats.

 
 
Functie

Als stagiair ben je werkzaam op de afdeling engineering. Hier maak je ontwerpen van machines en installatiedelen voor klantspecifieke oplossingen. Daarnaast draag je bij aan de doorontwikkeling van bestaande ontwerpen. In je oplossingen houdt je constant rekening met de omgeving waarin jouw ontwerp zal functioneren. Je ontwerpen zijn in overeenstemming met de machinerichtlijn en zijn zo nodig  onderbouwd met berekeningen. Je rondt je project af met productietekeningen. Voor technische afstemming onderhoud je contacten met leveranciers en specificeer je componenten.

 

Profiel

Je hebt een voorkeur voor ontwerpen en bent vaardig met Solid Edge/Works en mechanica. Je hebt voldoende analytisch vermogen om concepten te vertalen naar praktijkoplossingen. Je werkt zelfstandig, zorgvuldig en je neemt initiatieven. Je bent creatief, enthousiast en resultaatgericht en kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren in een informele werkomgeving.

Wij bieden

Een uitdagende stageplaats in een jong en enthousiast team. Afwisselden opdrachten met voldoende vrijheid voor eigen inbreng. De ruimte om jezelf te ontwikkelen en voldoende begeleiding daarbij. Werken in een succesvol bedrijf dat behoort tot de belangrijkste spelers in de specifieke markten. Een moderne werkomgeving in de omgeving van Utrecht.

Geïnteresseerd?

Hebben wij je belangstelling gewekt voor deze stageplaats? Neem contact op met Björn Timmer via 06-21590779 of stuur een e-mail naar bt@ubo.nl. Wil je meer weten over UBO Engineering? Kijk op onze website www.ubo.nl.