Maatschap

UBO Engineering vormt een maatschap met twee bedrijven die onder één gezamenlijke leiding tot een drie-eenheid zijn gesmeed. Drie bedrijven, zichtbaar met elkaar verbonden en gedreven door dezelfde ambitie maar wel ieder met een eigen identiteit en gespecialiseerd binnen hun eigen discipline.

 

Aerolift Industrials  – handle with air
Sneller en efficiënter werken met Aerolift-vacuümtechniek.
Hijsen en transport met vacuüm biedt ongekende mogelijkheden. Dat geldt niet alleen voor de productie, maar ook voor de logistieke processen. Aerolift  biedt daarbij veilige oplossingen die tot meer efficiency en tijdsbesparing leiden, gekoppeld aan een verbeterde ergonomie.
Aerolift is een in Nederland geworteld bedrijf, dat wereldwijd met succes opereert in velerlei bedrijfstakken: staal, papier, prefabbeton, tunnelbouw,  glas, etc. Sinds kort heeft Aerolift met een eigen productiebedrijf in China vaste voet aan de grond gekregen in het verre oosten.

Aerolift IndustrialsLogo Aerolift
Parmentierstraat 2A
3772 MS, Barneveld
Tel: +31(0)346 354333
Fax: +31(0)346 350143
E-mail: mail@aerolift.nl
Website: www.aerolift.nl

 

 

 

 

 

MHZ

MHZ is een machinefabriek gevestigd in Hengevelde. In 1995 werd MHZ overgenomen door UBO Engineering. Door de overname werd MHZ, naast de productie van het reeds bestaande programma en toelevering aan derden, ook verantwoordelijk voor een deel van de productie voor UBO Engineering en Aerolift Industrials.

Alle apparatuur wordt door een eigen vakkundig team geproduceerd en in bedrijf gesteld bij klanten over de gehele wereld.

Daarnaast verzorgt MHZ de montage, het onderhoud, de service en de storingsdienst van betonstaalmachines van Pedax binnen de Benelux.

 

MHZLogo MHZ
Janninksweg 1
7496 PT  Hengevelde
Tel: +31(0)547 333305
Fax: +31(0)547 333062
E-mail: mail@mhzbv.nl
Website: www.mhzbv.nl