Service

Klanttevredenheid is voor UBO Engineering een belangrijke motivatie. Door middel van een goede service en snelle communicatie met zowel de klant als de producent kan alert worden geschakeld en gehandeld. Ook de moderne communicatietechnieken (online-support) maken het mogelijk om in geval van een eventuele storing snel en doeltreffend te reageren. Met goed opgeleide monteurs in de buitendienst en deskundige support van technische medewerkers ‘achter de schermen’ streven wij naar een optimale nazorg.

 

Onderhoud
De service- en onderhoudswerkzaamheden voor de door geleverde installaties worden zoveel mogelijk uitgevoerd door MHZ in Hengevelde. Dankzij een moderne werkplaats en een montageafdeling met goed uitgeruste servicewagens zorgt MHZ ervoor dat u altijd verzekerd bent van een goede ondersteuning.

Neem voor meer informatie of vragen over onze service contact met ons op.


Onderdelen

Door een uitgekiend voorraadbeheer zijn de meest gangbare onderdelen vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar, ofwel vanuit ons eigen magazijn, ofwel uit fabrieksvoorraad. Dankzij de goede afspraken met onze leveranciers en de beschikbare logistieke netwerken, kunnen onderdelen in de meeste gevallen al de volgende dag bij u worden afgeleverd en in extreme spoedgevallen vaak zelfs nog dezelfde dag.


Gebruikte machines
De investering in nieuwe apparatuur is niet voor iedereen onder alle omstandigheden de meest voor de hand liggende keus. Aan de levering van een nieuwe installatie is ook regelmatig de terugname van een gebruikte installatie of machine gekoppeld.

 

Wij informeren u graag over de beschikbaarheid van gebruikte machines.