Ga naar hoofdinhoud

BETONSTAAL

Voor de verwerking van betonstaal beschikken wij over een zeer compleet leveringsprogramma van de firma’s SCHNELL & AWM, toegespitst op de betonindustrie. Omdat betonstaalverwerking een zeer specialistische aangelegenheid is, hebben wij hiervoor een aparte afdeling opgezet. Hierdoor kunt u zich ervan verzekeren dat u altijd door specialisten wordt geadviseerd, met kennis van de nieuwste technieken en oplossingen op het gebied van betonstaalverwerking.

AFTERSALES

Klanttevredenheid is voor UBO Engineering een belangrijke motivatie. Door middel van goede service en snelle communicatie met zowel de klant als de producent kan alert worden geschakeld. Middels moderne communicatietechnieken (online-support) is het mogelijk om in geval van een eventuele storing snel en doeltreffend te reageren. Met goed opgeleide monteurs in de buitendienst en deskundige support van onze technische medewerkers ‘achter de schermen’ streven wij naar een optimale nazorg.

ONDERHOUD

De service- en onderhoudswerkzaamheden voor de door geleverde installaties worden zoveel mogelijk uitgevoerd door MHZ Machinery uit Hengevelde. Dankzij een moderne werkplaats en een montageafdeling met goed uitgeruste servicewagens zorgt MHZ ervoor dat u altijd verzekerd bent van een goede ondersteuning.

ONDERDELEN

Door een uitgekiend voorraadbeheer zijn de meest gangbare onderdelen vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar, ofwel vanuit ons eigen magazijn, ofwel uit fabrieksvoorraad.

Dankzij de goede afspraken met onze leveranciers en de beschikbare logistieke netwerken, kunnen onderdelen in de meeste gevallen al de volgende dag bij u worden afgeleverd en in extreme spoedgevallen vaak zelfs nog dezelfde dag.

GEBRUIKTE MACHINES

De investering in nieuwe apparatuur is niet voor iedereen onder alle omstandigheden de meest voor de hand liggende keus.

Aan de levering van een nieuwe installatie is ook regelmatig de terugname van een gebruikte installatie of machine gekoppeld.

Back To Top