Ga naar hoofdinhoud

UBO Engineering BV

UBO Engineering is in haar 85-jarig bestaan uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van machines en installaties voor de betonindustrie.

Met een eigen engineeringsafdeling, een gevarieerd en compleet leveringsprogramma en eigen productiefaciliteiten, zijn wij in staat om flexibele klant specifieke oplossingen te bieden voor productietechnische en logistieke uitdagingen in betonwaren-, betonelementen- en betonmortelfabrieken.

Naast de specialisatie binnen de betonindustrie biedt UBO Engineering tevens een uitgebreid pakket aan machines en installaties voor de betonstaalverwerkende industrie en via zusterbedrijf Aerolift Industrials hoogwaardige techniek

op het gebied van vacuümhefapparatuur voor algemeen industriële toepassing. De diverse onderdelen van ons programma worden voortdurend getoetst aan de, met name voor (microcomputer)besturingen geldende, voortschrijdende technische ontwikkelingen, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat moderne, bedrijfszekere apparatuur wordt geleverd.

UBO Engineering voert de regie over alle aspecten bij de realisatie van een project.

  • Advisering en verkoop
  • Engineering
  • Productie
  • Montage
  • Projectbegeleiding
  • Aftersales (Service – Onderhoud – Verkoop onderdelen)

Dankzij de controle over het volledige verloop van een project kan UBO Engineering haar hoge kwaliteitsstandaard tegen marktconforme prijzen handhaven.

In 2011 is UBO Engineering overgenomen door de vijfde directiegeneratie, geheel in lijn met de traditie door mensen vanuit de eigen organisatie, met kennis van zaken, en gedreven door passie voor het vakgebied en met maar één doel: uw beste keus te zijn!

Onze leveranciers

VHV Anlagenbau

Leverancier van intelligente transportsystemen voor grondstoffen.

 

 

www.vhv-anlagenbau.de


Sauter GmbH

Leverancier van automatisering en besturingen voor de betonindustrie.

 

 

www.sauter-gmbh.de


AWM

Producent van machines voor de betonstaalverwerkende industrie.

 

 

www.awm.it


Himmel Technologies

Leverancier van installaties voor het verwerken van proceswater,
recyclinginstallaties, uitwasschroeven en kamerfilterpersen.

www.himmelinfo.de


Haarup

Producent van toonaangevende planetaire tegenstroommengers voor de betonindustrie. UBO is al sinds begin jaren 90 exclusief dealer voor de Benelux.

 

www.haarup.dk


Hess Group

Toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde betonblokmachines en aanverwante materiaalbehandelings-
technologie.

 

www.topwerk.com


Vollert

Leverancier van productievoorzieningen voor de betonindustrie. Denk hierbij aan Carrousselsystemen, betonverdelers en robots voor randbeskisting.

www.vollert.de


Schnell

Schnell is wereldleider in de productie van automatische machines voor de verwerking van wapening, voor de productie van elektrisch gelaste netten en softwaretechnologieën voor alle wapeningscentrales.

www.schnellgroup.com


SR Schindler

Schindler is een leverancier van machines voor hermetik tegelproductie en oppervlaktebehandeling van betonproducten.

 

www.topwerk.com

Back To Top